Under fyra år var jag med och byggde upp Nordiska Laboratorier som tillverkade den antroposofiska naturmedicinen i Sverige. Under dessa år fick jag ett fördjupat förhållande till medicinen som sedan varit en väsentlig grund för mitt läkararbete. Att se så många människor tillfriskna genom dessa mediciner fick mig att vilja förmedla dem och så gjorde jag min läkarutbildning på Karolinska Institutet i Stockholm.

Under ett tjugotal år organiserade jag sedan kurser för läkare i antroposofisk medicin via antroposofiska läkarföreningen LAOM.

Sedan 1987 har jag haft en privatläkarmottagning med naturmedicinsk antroposofisk inriktning i Stockholm – de senaste tjugo åren på Hälsans Hus på Södermalm.

Jag är legitimerad läkare och certifierad antroposofisk läkare. Det är viktigt att vara förankrad både i skolmedicin och i naturmedicin. Det ger ett underlag för att kunna behandla människan som en helhet: kroppen, själen och jaget.

Parallellt med mottagningsarbetet har jag haft ett omfattande arbete inom läkepedagogiken och socialterapin med både barn och vuxna, hållit i läkarkonferenser och utbildning av medarbetare på ett tiotal olika antroposofiska institutioner för människor med funktionshinder.

En annan central verksamhet för mig är den som sker i olika meditationsgrupper där vi som läkare och terapeuter kan fördjupa vårt förhållande till läkeväxter och patienter.

Varmt välkommen att kontakta mig!